Dat Wat Blijft

‘Dat Wat Blijft’ geeft vorm aan de transitie van de Zuid-Willemsvaart naar Zuid-Willemspark in Den Bosch: van historische vaart naar park.

Lees meer
Afbeelding: Kranen/Gille
Al geweest

bkkc connects - de kracht van kunst in de zorg

Hoe kan kunst bijdragen aan een fijnere omgeving en betere zorg? Wat hebben patiënten en medewerkers aan kunst? Deze vragen komen vrijdag 10 februari aan bod bij 'bkkc connects, de kracht van kunst in de zorg' in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Lees meer
Al geweest

Community Art Brabant - Café #3

Het volgende CAB-Café is op 20 oktober 2016. 

Lees meer

Berewouthof

In het appartementencomplex Berewouthof in 's-Hertogenbosch wilden de bewoners elkaar beter leren kennen.

Lees meer

Binnentuin Sint Jorisstraat 's-Hertogenbosch

Buren willen elkaar ontmoeten in hun nieuw ingerichte binnentuin.

Lees meer
Al geweest

Presentatie Boschveld'Wereld'Keuken

Op vrijdag 30 januari wordt met trots het Community-Art project Boschveld‘Wereld’Keuken gepresenteerd. Bewoners en kunstenaars van de wijk Boschveld hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de inrichting van de activiteitenkeuken in de nieuwbouw van BBS Boschveld; tafels, stoelen, mooie schalen voor de gerechten, alles ziet er prachtig en sfeervol uit!

Lees meer
Al geweest

Presentatie Schaduw en Licht

Vrijdag 30 januari om 14.00u worden de resultaten van het lichtplan Boschveldboulevard gepresenteerd bij Wave of Tomorrow, onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!

Lees meer
Al geweest

Feest van het voorproeven!

De eerste 20 gerechten voor de Boschveld‘Wereld’Keuken zijn klaar, alle reden voor een feestje!
 

Lees meer

Boschveld 'wereld' keuken

Samen met bewoners, kunstenaar uit de wijk, Divers, Kroon op je Wijk, de Brede Bossche School (BBS) Boschveld heeft de cultuuraanjager van de Muzerije een plan ontwikkelt voor het community art project Boschveld'wereld'keuken.

Lees meer
Tekenaar: Maarten Jansen

Schaduw en licht

De wijk ‘t Zand Noord West wil haar droom over de herinrichting van de Boschveldweg verwezenlijken. De Gemeente ’s-Hertogenbosch heeft hierop het voorstel gedaan voor een herbestrating van deze weg, maar dat is nog niet de hele droom…!

Lees meer
Abonneren op Den Bosch