Kaajbaandexpositie XL

De kaajbaandexpositie XL brengt het materiële en immateriële erfgoed van de stad op een eigentijdse en originele manier onder de aandacht van buurtbewoners en schoolkinderen.

Lees meer
Jori van Boxtel

Passage Bels Lijntje

Enkele bewoners hebben de krachten gebundeld met de kunstenaars en fondsen om het verloederde en vervuilde viaduct Bels Lijntje op te knappen en historie van de plek terug te brengen.

Lees meer
Al geweest

Dear Future,

Samen met EELT Theatercollectief organiseren we een interactieve werksessie op het social innovation event Dear Future, op 25 september.

Lees meer
Foto: EELT Theatercollectief

Dokter Kanda in de Kruiden- en Kleurenbuurt

Tijdens het buurtproject van EELT in de Kruiden- en Kleurenbuurt in Tilburg wordt met creatieve workshops en andere buurtactiviteiten toegewerkt naar een eindperformance op zaterdag 12 november.

Lees meer

Joep van Gassel

  • Urban Artist
Lees meer
Opening Blauw Tilburg kunstwerk 3 op voormalig VGL terrein en Buurtcamping

Blauw Tilburg

Blauw Tilburg is een kunstproject voor en door Tilburgers, met als thema de vergeten geschiedenis van de blauwsloten.

Lees meer

Saskia Dellevoet

  • Eigenaar
Hocus-Pocus-Focus
Lees meer
Pim Evers, Lighthouse Studio

Kunstkameraden 2016 Tilburg

Kunstkameraden laat twintig jongeren uit AZC Tilburg kennis maken met Nederlandse kunst en cultuur en plezier beleven door ze mee te nemen op ontdekkingsreis naar hun talenten en hun passie

Lees meer
EELT Theatercollectief

Sibelius aan de voordeur

EELT Theatercollectief en ContourdeTwern maken samen met bewoners van de Sibelius straat en flat in Tilburg-Noord een concert.

Lees meer

Feest der Liefde

Woonzorgcentrum Padua wil het kloppend hart van de wijk zijn. Dit project activeert bewoners van Woonzorgcentrum Padua én de wijk door middel van workshops en een voorstelling op basis van hun eigen verhalen.

Lees meer

Pagina's

Abonneren op Tilburg