Samen een Tunneltje opknappen in #Leende

Lind Verbindt

Mensen (Jong en oud) uit 2 verschillende kernen gaan samen aan de slag om een inspirerend Strijpertunneltje in Leende te maken.

Lees meer
De Reis (onderdeel van Iepen Mienskipsprogramma/ Leeuwarden-Fryslân 2018) - © Hans Jellema
Artikel

De kunst van contact

Onderzoek van de Boekmanstichting over buurtcultuur in Nederland. 

Lees meer
Artikel

Verleidelijk plagen met vooroordelen door kunst

In de serie 'Makers in beeld' vertellen makers over hun drijfveren en ze laten zien hoe zij met hun projecten het verschil maken. In dit artikel komt Klaas Burger van Academie voor Beeldvorming aan het woord.

Lees meer

Portraits

In Portraits van Corpo Máquina werken 5 danseressen van de Fontys Dance Academy en 5 ex-gedetineerde jongeren samen aan een voorstelling.

Lees meer

Nieuw/ Oud

In NIEUW/OUD van Studio op Poten ontdekken bewoners van woonzorglocaties van Vitalis in Eindhoven waar ze goed in zijn, waar hun passie ligt, of wat ze echt nog verder zouden willen ontwikkelen.

Lees meer
Artikel

Dans met kwetsbare jongeren: vier vragen aan Corpo Máquina

Over de bijzondere samenwerking tussen een choreograaf en jongerenwerker: Corpo Máquina laat zien dat de kunst- en cultuursector en het sociale domein elkaar prima kunnen versterken. 

Lees meer
Artikel

Social Design: een ontwerpproces sámen met de mensen over wie het gaat

In de serie 'Makers in beeld' vertellen makers over hun drijfveren en ze laten zien hoe zij met hun projecten het verschil maken. In dit artikel komen ontwerpers Malou van Dijck en Laura Koenen (voorheen Studio op Poten) aan het woord.

Lees meer

Efkes de weg kwijt

Een theaterproject in Cranendock over dementie om daarmee het begrip en de bewustwording hierover te vergroten.

Lees meer
Artikel

Efkes de weg kwijt: wat betekent dementie nu echt?

In de serie 'Makers in beeld' komen dit jaar weer drie nieuwe makers aan het woord. Ze vertellen over hun drijfveren om een project aan te pakken. 

Lees meer
Artikel

Opbrengst studiereis Leeuwarden

Op 7 juni 2018 was een speciale studiereis naar Culturele Hoofdstad van Europa Leeuwarden 2018. Lees hier de opbrengsten.

Lees meer

Pagina's

Abonneren op Publieke beeldvorming